GDPR

GDPR

 

 

Osobní údaje jsou zpracovávány společnostmi: KASKO spol. s r.o., Slavkov 82, 687 64 Slavkov, IČO: 46973982, e-mail: kasko[zavinac]kasko.cz, tel: +420 572 613 711 a KASKO – Formy spol. s r.o., Slavkov 151, 687 64 Slavkov, IČO: 65278712, e-mail: kaskoformy[zavinac]kaskoformy.cz, tel: +420 572 613 782 (dále také jako „společní správci“) v těchto kategoriích zpracování:

 

Společní správci mají oprávněný zájem zpracovávat kontaktní údaje dodavatelů a odběratelů za účelem obchodních jednání, uzavření a následné realizace smlouvy. Poskytnutí údajů je smluvním požadavkem. Odmítnutí poskytnutí těchto údajů může vést až k přerušení všech obchodních aktivit.

Osobní údaje budou uloženy u společných správců po ukončení smluvního vztahu maximálně po dobu 10 let, pokud bylo hrazeno i DPH, jinak maximálně po dobu 5 let počínajících běžet koncem posledního účetního období, kterého se týkají. Objednávky jsou uchovávány po dobu 5 let od ukončení smluvního vztahu. Případná projektová dokumentace vyhotovená v průběhu realizace smlouvy je uchovávána po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu.

 

Máte právo požadovat od správců přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost údajů. Máte také právo podat stížnost u příslušného dozorového úřadu, pokud se domníváte, že zpracování osobních údajů je v rozporu s příslušnými platnými právními předpisy. Příslušným dozorovým úřadem v České republice je Úřad pro ochranu osobních údajů, máte právo požádat správce o vysvětlení a o odstranění vzniklého stavu.

 

Copyright @ All Rights Reserved KASKO spol. s r.o.